15.2.13

ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΓΙΟΡΤΗ / "Σπορά καλοκαιρινών κηπευτικών από παραδοσιακές ποικιλίες".

DISCUSSION-DAY / "Sowing of summer planting traditional varieties."


Οι Περιαστικοί Καλλιεργητές του πρώην Στρατοπέδου Καρατάσου σε συνεργασία με την εναλλάκτική κοινότητα Πελίτι σας προσκαλούν σας προσκαλούν στην εκδήλωση-γιορτή .



Θέμα: "Σπορά καλοκαιρινών κηπευτικών από παραδοσιακές ποικιλίες".

  •  Πρωην Στρατόπεδο Παύλου Μελά
  • Σάββατο 16 φεβρουαρίου στις 11:00.
Πρόγραμμα - Δράσεις


  • Εργαστήριο εκμάθησης για το πότε και πως μαζεύουμε σπόρους από καλοκαιρινά λαχανικά
  •  Πρακτικό εργαστήριο σποράς ντόπιων σπόρων
  •  Παρασκευή τυριού με λεμόνι από τη Σοφία Γίδα (ΠΕΛΙΤΙ).
  • Θα ακολουθήσει γλέντι δωρεάν.
Στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσου, έναν από τους τελευταίους ελεύθερους πράσινους χώρους της πόλης άνθρωποι συγκεντρώθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια με σκοπό την καλλιέργεια της γης με φυσικούς τρόπους , την προαγωγή ανθρωπίνων σχέσεων μέσω της συνεργασίας και την υπεράσπιση του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα του χώρου αυτού. 
Οι Περιαστικοί Καλλιεργητές του πρώην Στρατοπέδου Καρατάσου σε συνεργασία με την εναλλάκτική κοινότητα Πελίτι, σας προσκαλούν στην εκδήλωση-γιορτή με θέμα: "Σπορά καλοκαιρινών κηπευτικών από παραδοσιακές ποικιλίες".
Μπορείτε να φέρετε ό,τι σπόρους καλοκαιρινών φυτών έχετε, παραδοσιακές ποικιλίες όχι υβρίδια από ντομάτες,αγγουράκια, κολοκυθάκια, πιπεριές και λουλούδια κυπελάκια,σακουλάκια, κεσεδάκια, μπουκάλια πλαστικά και ό,τι μπορεί να λειτουργήσει σαν γλαστράκι.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει ενημέρωση-συζήτηση για τη σημασία διατήρησης των σπόρων παραδοσιακών ποικιλιών από τον Παναγιώτη Σαϊνατούδη (ΠΕΛΙΤΙ). Εργαστήριο εκμάθησης για το πότε και πως μαζεύουμε σπόρους από καλοκαιρινά λαχανικά, πρακτικό εργαστήριο σποράς ντόπιων σπόρων. Παρασκευή τυριού με λεμόνι από τη Σοφία Γίδα (ΠΕΛΙΤΙ).
Χρήσιμα Links...



Προβολή μεγαλύτερου χάρτη




http://i1105.photobucket.com/albums/h349/hermesky/LOGOS/BACK_zps1824d512.jpg http://i1105.photobucket.com/albums/h349/hermesky/LOGOS/NEXT_zpsad0d3c74.jpg http://i1105.photobucket.com/albums/h349/hermesky/LOGOS/HOME_zps82fb59c5.jpg