Πράσινη Σαλάτα με τόνο , ροδι και βινεγκρέτ μελιού .
2 χούφτες σπανάκι
2 χούφτες ρόκα
5 φύλλα μαρούλι
2 καρότα
1 τόνο
μισό ρόδι
1 κόκκινη πιπεριά
2 handfuls of spinach
2 handfuls of rocket
5 leaf lettuce
2 carrots
1 tonne
half a pomegranate
1 red pepper
Βινεγκρέτ
δύο σφηνάκια ελαιόλαδο
μισό σφηνάκι ξύδι (μηλόξυδο αν έχετε )
1 κουταλία σούπας μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά μέλι
λίγο λεμόνι
vinaigrette
two shots of olive oil
half a shot of vinegar (apple cider vinegar if you have one)
1 tablespoon mustard
1 clove garlic
1 tablespoon honey
some lemon
δεν νομίζω πως χρειάζεται παραπάνω λόγια....
Ι am sure that it is not a big deal to make the rest....
tip 1 . σπάμε την σκελίδα του σκόρδου και την αφήνουμε στην βινεγκρέτ να αγαπηθούν για καμιά ώρα (αν και απο το προηγούμενο βράδυ ειναι το ιδανικό)
tip 2 . ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΨΆΡΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΑΛΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΜΕ ΠΑΝΥΓΙΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ
tip 1 . we smash the garlic into our hands and put it into the vinaigrettte for an hour and more (even better from the night before)
tip 2. REMEMBER FISH LOVES FRUIT AND ESPECIALLY THE SMOKED ONES . SO THIS SALAD CAN BE GREATFULLY MADE WITH SMOKED SALMON .
2 χούφτες σπανάκι
2 χούφτες ρόκα
5 φύλλα μαρούλι
2 καρότα
1 τόνο
μισό ρόδι
1 κόκκινη πιπεριά
2 handfuls of spinach
2 handfuls of rocket
5 leaf lettuce
2 carrots
1 tonne
half a pomegranate
1 red pepper
Βινεγκρέτ
δύο σφηνάκια ελαιόλαδο
μισό σφηνάκι ξύδι (μηλόξυδο αν έχετε )
1 κουταλία σούπας μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά μέλι
λίγο λεμόνι
vinaigrette
two shots of olive oil
half a shot of vinegar (apple cider vinegar if you have one)
1 tablespoon mustard
1 clove garlic
1 tablespoon honey
some lemon
δεν νομίζω πως χρειάζεται παραπάνω λόγια....
Ι am sure that it is not a big deal to make the rest....
tip 1 . σπάμε την σκελίδα του σκόρδου και την αφήνουμε στην βινεγκρέτ να αγαπηθούν για καμιά ώρα (αν και απο το προηγούμενο βράδυ ειναι το ιδανικό)
tip 2 . ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΨΆΡΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΑΛΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΜΕ ΠΑΝΥΓΙΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ
tip 1 . we smash the garlic into our hands and put it into the vinaigrettte for an hour and more (even better from the night before)
tip 2. REMEMBER FISH LOVES FRUIT AND ESPECIALLY THE SMOKED ONES . SO THIS SALAD CAN BE GREATFULLY MADE WITH SMOKED SALMON .