30.10.13

Suck ,my blog : Brunch days !


















Η (for english scroll down)

To Βrunch μια λέξη που βγήκε απο το breakfast και το Lunch ουσιαστικά είναι αυτό που αποκαλούμε δεκατιανό ( με λίγες διαφορές.... ). Το δεκατιανό είναι λίγο πιο λιτό σε σχέση με το brunch .

Το brunch ουσιαστικά δημιουργήθηκε απο κάποιους που αργούν να ξυπνήσουν , συνήθως σερβίρεται απο τις 11 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα . Η πιο δημοφιλής μέρα για brunch είναι η κυριακή μιας και όλοι αγαπούν να ξυπνούν αργά τότε ! Επίσης το brunch αντικαθιστά πολλές φορές το μεσημεριανό για άτομα που εργάζονται .Για πολλούς είναι  αγαπημένη φιλοσοφία και μια πολύ δημιουργική κουζίνα !

Έτσι τα κύρια υλικά και είδη φαγητών που υπάρχουν σε ένα brunch ποικίλουν . Mπορεί να είναι αυγά , burgers , όλων των ειδών τα finger food ,αλλαντικά , ελαφριές γλυκές τάρτες ,τυριά ,μους σοκολάτας και σαλάτες απλές η ζυμαρικών ,με έντονα dressings.


http://i1105.photobucket.com/albums/h349/hermesky/LOGOS/BACK_zps1824d512.jpg http://i1105.photobucket.com/albums/h349/hermesky/LOGOS/NEXT_zpsad0d3c74.jpg http://i1105.photobucket.com/albums/h349/hermesky/LOGOS/HOME_zps82fb59c5.jpg