Μπακαλιάρος στο φούρνο . / ρόκα
Η φάση είναι ψαράκι , απλό και στο φούρνο....ωραίο και εύκολο. !
500 γρ μπακαλιάρο
2-3 φρεσκα κρεμμυδάκια
τομάτα ολόκληρη σε κονσέρβα
μαιδανό
ρίγανη
αλάτι , πιπέρι πάντα!
σαλάτα πράσινη (εγώ προτίμησα baby ρόκα ..)
κρουτόνς σκόρδου ή ακόμη καλύτερα bake rolls garlic
λίγη βινεγκρέτ
απλώνουμε το θαλασσινό στο ταψάκι , το πασπαλίζουμε με χίλια δυο καλά , αλάτι πιπέρι , ρίγανη ,μαιδανό ,ελαιόλαδο, και ψιλλοκομμένο κρεμμυδάκι κόβουμε και τις τοματούλες φέτες τις απλώνουμε πάνω στο θαλασσινό βάζουμε και λίγη απο την σαλτσούλα τους , πολύ λίγο νεράκι και το χώνουμε εις τον φούρνο μας όπου καίει ήδη ίσα με 180 βαθμούς .... το αφήνουμε εκει 20 - 25 λεπτά. Αυτό ήταν !
Το σερβίρουμε μαζί με σαλατούλα με βινεγκρέτ και κρουτόνς . ! και φυσικά δεν ξεχνάμε την σαλτσούλα ..απο το ταψί μας ....είναι πεντανόστιμη....!
αν θέλετε το συνδυάζετε και με ένα ..κρασάκι ... κατα προτίμηση Λημνιό (κτήμα porto Carras).... του πάει...
Η φάση είναι ψαράκι , απλό και στο φούρνο....ωραίο και εύκολο. !
500 γρ μπακαλιάρο
2-3 φρεσκα κρεμμυδάκια
τομάτα ολόκληρη σε κονσέρβα
μαιδανό
ρίγανη
αλάτι , πιπέρι πάντα!
σαλάτα πράσινη (εγώ προτίμησα baby ρόκα ..)
κρουτόνς σκόρδου ή ακόμη καλύτερα bake rolls garlic
λίγη βινεγκρέτ
απλώνουμε το θαλασσινό στο ταψάκι , το πασπαλίζουμε με χίλια δυο καλά , αλάτι πιπέρι , ρίγανη ,μαιδανό ,ελαιόλαδο, και ψιλλοκομμένο κρεμμυδάκι κόβουμε και τις τοματούλες φέτες τις απλώνουμε πάνω στο θαλασσινό βάζουμε και λίγη απο την σαλτσούλα τους , πολύ λίγο νεράκι και το χώνουμε εις τον φούρνο μας όπου καίει ήδη ίσα με 180 βαθμούς .... το αφήνουμε εκει 20 - 25 λεπτά. Αυτό ήταν !
Το σερβίρουμε μαζί με σαλατούλα με βινεγκρέτ και κρουτόνς . ! και φυσικά δεν ξεχνάμε την σαλτσούλα ..απο το ταψί μας ....είναι πεντανόστιμη....!
αν θέλετε το συνδυάζετε και με ένα ..κρασάκι ... κατα προτίμηση Λημνιό (κτήμα porto Carras).... του πάει...